Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: Metla će pomesti zalutale u politiku

  Gradonačelnik Zoran Vinković danas je na konferenciji za novinare odgovorio na izjave jučerašnje HDZ-ove koalicije. ” Izuzetno sam sretan što se ovaj “Blok za pet” ovako osnažuje pod geslom Proleteri svih zemalja ujedinite se, jer očigledno se radi o tako jakim strankama kao što su takozvana Stranka umirovljenika i HSP dr Ante Starčević, a da očigledno oni koji su u toj stranci i ne znaju tko je dr Ante Starčević, već je pojedincima, kao što je glavni tajnik Pero Ćorić samo u cilju rušiti, izjavio je gradonačelnik Vinković. – Odgovorno tvrdim da u Đakovu nije nikakva zamaskirana, crvena, komunistička, antihrvatska niti antikršćanska vlast, već naprotiv.. poručio je Vinković.
  Ako se analizira politički put Pere Ćorića vidjet će se da je on do svih blagodati svoga političkog djelovanja došao samo trgovinom i političkim preslagivanjem, a da nikada svojim imenom nije izašao na izbore, ustvrdio je Vinković, rekavši da to dovoljno govori o ciljevima HSP-a dr Ante Starčević i o potpisanom sporazumu u Đakovu. -Vjerojatno mladi Rajić po svojoj vokaciji želi biti direktor komunalnog poduzeća, dok mu je u cilju pomesti nekoga s vlasti. Vjerojatno će nakon izbora dobiti metlu, pa će moći mesti, rekao je Vinković, dodavši da njega nitko neće moći pomesti, već one koji su zalutali u politiku, a o pobjedniku izbora odlučit će volja birača.
  Na jučerašnje prozivke poljoprivrednika odgovorio je da je Gradsko vijeće još 2011. godine donijelo odluku o zakupu zemlje, te da odgovorno tvrdi da se novi Zakon o zemlji ne odnosi na odluku i zaključke Gradskog vijeća. – Ovih dana očekujem odgovor o davanju suglasnosti na tu odluku, ukoliko se to ne desi, tužit ćemo i ministra i resorno ministarstvo, zaključio je Vinković.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog