Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prostor primjeren čovjeku 21. stoljeća

  U Domu za starije i nemoćne otvoren je Odjel zdravstvene i pojačane njege korisnika, a tom investicijom vrijednom 14,3 milijuna kuna đakovački Dom za starije i nemoćne povećao je svoj kapacitet na 244 osobe, istaknula je ravnateljica Branka Barna. “Riječ je o najsuvremenije opremljenom prostoru primjerenom čovjeku 21. stoljeća čiji kapacitet je 54 osobe”, pojasnila je ravnateljica Barna istaknuvši da je to ujedno i primjeren način obilježavanja 35. obljetnice djelovanja te ustanove.
  Izgradnji tog objekta doprinos je dao i grad, kazao je gradonačelnik Zoran Vinković istaknuvši da je zaposleno 25 novih djelatnika čije je zapošljavanje, kako je rekao, bilo najtransparentnije. Osim stručnosti, vodilo se računa i o socijalnom kriteriju, naglasio je gradonačelnik.
  S obzirom na dugu listu čekanja, na kojoj je oko 650 potencijalnih korisnika, župan Vladimir Šišljagić istaknuo je potrebu dodatnih sredstava za slične ustanove i za subvencioniranje smještaja.
  Novoizgrađeni Odjel zdravstvene i pojačane njege korisnika đakovačkog Doma za starije i nemoćne blagoslovio je nadbiskup Marin Srakić, a otvorio najstariji korisnik Mato Mikić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog