Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uspjesi učenika Nazorove škole

  Učenici Osnovne škole Vladimira Nazora, kako doznajemo od ravnatelja Josipa Renera, postigli su izvrsne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima iz biologije i tehničke kulture.
  Ivan Barišić, učenik 8.b razreda, osvojio je 1. mjesto na državnom natjecanju iz biologije koje je održano u Zadru.
  Na županijskom natjecanju iz tehničke kulture, na kojem je sudjelovalo 12 učenika od 5. do 8. razreda prvo mjesto u raketnom modelarstvu osvojila je Marija Lasić učenica 5. razreda, koja je na držanom natjecanju u Primoštenu bila deveta.
  Mario Lasić učenik 7. razreda, izradio je drobilicu lješnjaka za smotru radova i time na županijskom natjecanju osvojio 1. mjesto, te se plasirao također na državno natjecanje u Primoštenu.
  Učenici Luka Arlović, Karlo Jukić, Dino Arlović, Matija Vidović i Luka Vidović osvojili su visoka mjesta na županijskim natjecanjima u drugim kategorijama tehničke kulture.
  Na manifestaciji „Danas mali, sutra veliki majstor“ tim učenika Karlo Jukić i Luka Vidović (6. razred) osigurali su sudjelovanje na Državnoj modelarskoj ligi u Kraljevici u Nacionalnom centru tehničke kulture.
  Učenici posebnih odjela – tim Lucija Perić i Nikolina Kolar (7.razred) osvojile su 1. mjesto, te tim Ivan Bošnjak (8.r) i Luka Ferić (5.r) 2. mjesto.
  Na županijsko natjecanje iz prometa, koje će se održati u mjesecu svibnju, plasirali su se Lora Alduk i Jelena Vukadin (5. razred), te Karlo Jukić i Luka Vidović (6. razred).

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog