Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pobjednički niz učenika Strukovne škole

  Učenici Srednje strukovne škole Antuna Horvata nastavljaju sa sjajnim rezultatima. Nakon prvog i drugog mjesta u Hrvatskoj u konkurenciji zidara i soboslikara, stiglo je još jedno priznanje. Naime, na državnom natjecanju održanom u Slavonskom Brodu David Liović, učenik 4. razreda, računalni tehničar za strojarstvo, osvojio je prvo mjesto u natjecanju iz Auto-Cada, a mentor mu je Drago Marić kao i učeniku Karlu Sabolskom iz 3. rt razreda koji je u istoj disciplini osvojio 5. mjesto.
  U strukovnom području poljoprivreda, prehrana i veterina izniman uspjeh ostvario je Gabrijel Kretonić iz 4pt1 razreda (poljoprivredni tehničar) koji je 2. u Hrvatskoj u disciplini Agro, a mentor mu je bio Ivan Išasegi. U konkurenciji pekara učenica 3d/p Ivana Senkić osvojila je odlično 4. mjesto, a mentorica joj je bila Marija Katalović.
  Pred Srednjom strukovnom školom Antuna Horvata još je nekoliko državnih natjecanja, čime se otvaraju mogućnosti za ponavaljanje uspjeha iz 2010. godine kada je proglašena najboljom strukovnom školom, ističe ravnatelj Mirko Ćurić.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog