Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački HDZ: “Rezultati na EU izborima vjetar u leđa za pobjedu na lokalnim izborima”

  “Rezultati jučerašnjih izbora za EU parlamant u Đakovu za lokalni HDZ znak je da je Đakovo izabralo promjenu”, slavodobitno je na konferenciji za novinare konstatirao gradonačelnički kandidat te stranke Jasenko Ivanetić. “To je dokaz da smo na pravom putu, da je HDZ ponudila nešto novo, kao i to da su građani prepoznali naš program za 5, da ćemo preuzeti odgovornost za ovoj posrnuli grad i vratiti ga i povesti ka europskom putu”, rekao je Ivanetić ističući da je “ova pobjeda na nacionalnom nivou veliki vjetar u leđa”.
  Za tajnika HDZ-ova Nacionalnog odbora za gospodarstvo Gorana Soldu jučeršanji izbori su i svojevrsni referendum – “referendum o promjeni gospodarske politike, o promjeni gospodarskog modela u Hrvatskoj gdje smo rekli DOSTA potrošenoj politici sukoba i izolacije i u gradu Đakovu”. “Đakovo se želi razvijati kao mali srednjoeuropski grad i stoga mu nije nije mjesto u potrošenim političkim porukama i floskulama”, zaključio je Soldo.
  Jučerašnji rezultati izbora odgovor je građana na poruke straha u vezi gubitka radnih mjesta, rezanja plaća, porezne presije, zatvaranje obrta, dodao je Soldo istaknuvši da su ti izbori i poruka HDSSB-u koji je u Đakovu postao tek treća politička opcija, te da ovaj grad želi krenuti drugim smjerom.
  Na HDZ-ovoj konferenciji za novinare istaknut je i rezultat Stranke umirovljenika, HDZ-ova koalicijskog partnera, koja je u Đakovu postala lider umirovljeničke populacije, a predsjednik HSP-a dr. Ante Starčević Mato Rajić kazao je da njegova stranka, nakon uspjeha predsjednice Ruže Tomašić, očekuje na lokalnim izborima još bolje rezultate.
  “Građani Đakova pokazali su da vjeruju HSP-u dr. Ante Starčević i da su prepoznali tu stranku kao pravu snagu na pravaškoj sceni. Drago mi je da su Đakovčani prepoznali lik i djelo naše predsjednice”, poručio je Rajić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog