Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Novi gostujući bodovi

  1. B HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA

  14. KOLO

  DRENOVA (RIJEKA) – ĐAKOVO   0:3

  (17:25, 23:25, 24:26)

  Đakovačke odbojkašice na put u Rijeku krenule su bez ozlijeđene Mirne Bušić i bolesne Ivone Radoš, ali to se u igri Đakovčanki nije primijetilo. Đakovačke odbojkašice zbile su svoje redove i kolektivnom igrom na čijem je čelu bila kapetanica Kristina Zirn uvjerljivo je dobile meč protiv Riječanki. Nakon lagano dobivenog prvog seta, u ostala dva razigrane domaće igračice bile su nadomak preokreta, ali mirnijom igrom u završnici Đakovčanke su i tijesnoj završnici riješile meč u svoju korist. Ovom pobjedom igračice trenera Dragana Božića napravile su veliki korak k osvajanju drugoga mjesta koje vodi u najelitniji razred hrvatske ženske odbojke.

   

  Pobjeda u Rijeci – OK “Đakovo”

  Slijedeći vikend đakovačke odbojkašice će odmarati jer utakmica 15. kola protiv Marsonije registrirana je 3:0 zbog diskvalifikacije Brođanki.

  Đakovčanke su u Rijeci nastupile u slijedećem sastavu: Kristina Zirn, ivana Sučić, Petra Šimić, Tajana Pavičić, Tanja Štulić, Josipa Radoš, Bojana Štulić, Marija Babić, Helena Jelenčić, Dajana Radović, Iva Lozić. Trener: Dragan Božić.

  * * * * **

  TREĆA HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ISTOK

  15. KOLO

  VALPOVKA – ĐAKOVO II   3:0

  (25:18, 25:17, 25:14)

  Protiv vodeće ekipe u ligi Đakovčanke nisu pružile jači otpor.

  * * * * *

  PRVENSTVO SLAVIONIJE I BARANJE ZA MLAĐE KADETKINJE

  Najmlađe kadetkinje Odbojkaškoga kluba „Đakovo“ nastupile su u prvom krugu na Prvenstva Slavonije i Baranje. Veliki uspjeh postigle su igračice rođene 2000. godine i mlađe osvojivši treće mjesto iza dvije najbolje ekipe u hrvatskoj Čepina i Osijeka.

   

  REZULTATI U GRUPI:

   

  ĐAKOVO – FERIVI VIŠNJEVAC    2:0

  ĐAKOVO – KOLONIJA SL. BROD   1:2

   

  ČETVRTFINALE:

   

  ĐAKOVO – BELIŠĆE         2:1

   

  POLUFINALE:

   

  ĐAKOVO – ČEPIN             1:2

   

  ZA TREĆE MJESTO:

   

  ĐAKOVO – KOLONIJA        2:0

   

  U Osijeku su nastupile: Antonija Skender, Dora Franjić, Sandra Fundek, Iva Bešlić, Ana Jelenčić, Dolores Janković, Martina Čajić, Ana Lozić, Martina Levanić. Trener: Pavo Lucić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog