Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kuglačice i Fortuna revijalno!

  PRVA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA – ŽENE

  18. KOLO

  ĐAKOVO – ZAGREB        1:7 (3093:3278)

  Đakovačke kuglačice odigrale su utakmicu protiv Zagrepčanki bez velike nervoze jer su već puno ranije izborile osnovni cilj sezone: opstanak u ligi. U prvom paru Vlatka Berc osvojila je jedini bod za domaće, ali i Julija Horvat bacala je solidno sa srušenih 557 čunjeva što je najbolji đakovački pojedinačni rezultat. Ostale đakovačke igračice upisale su pojedinačne poraze, ali na kraju nitko nije bio nesretan. Iako su poražene Đakovčanke su zaključile (doduše ostaje još jedno zaostalo kolo) uspješnu sezonu u kojoj su uspjele ostvariti zacrtani cilj: opstanak u ligi s vrlo mladom ekipom.

  Zadovoljstvo unatoč porazu – KK “Đakovo”

  POJEDINAČNI REZULTATI:

  VLATKA BERC – L. GAVRANOVIĆ              1:0 (525:502)

  JULIJA HORVAT – A. BACAN                       0:1 (557:573)

  ZORA GRBEŠA – E. SINOVČIĆ                     0:1 (506:536)

  LUCIJA KUNA – I. MARIČIĆ                          0:1 (505:552)

  DALIJA PERKOVIĆ – N. GRABER                0:1 (536:564)

  NIKOLINA KUIĆ – M. MAKOVIĆ                 0:1 (464:551)

  * * *  * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  20. KOLO

  FORTUNA – ŽELJEZNIČAR (OSIJEK)          7:1

  Kada trojica igrača sruše preko 600, a jedan sruši 597 čunjeva tada rezultat ne može biti drugačiji nego 7:1. Upravo to su učinili kuglači Fortune koji i dalje dominantno haraju drugom ligom. Na otvaranju Darinko Radoš i Ivan Mlivić (551 čunj) prepustili su gostima jedini bod, a svi ostali Đakovčani ostvarili su očekivane rezultate. Opet je dominirao Mario Liović sa srušenih 637 čunjeva, Vatroslav Barišić dodao je 608, Ivan Kuić 604, a Denis Leko Mlivić 597. Zlatko Erceg srušio je „samo“ 580 čunjeva za visoku pobjedu. Preostala dva kola kuglači Fortune iskoristit će kao pripremu za kvalifikacije koje ih očekuju jer ne sjećamo se da je netko tako uvjerljivo osvojio prvenstvo. Trenutno Fortuna ima 37 bodova, čak devet bodova od drugoplasirane Devetke.

  VRIJEDNOSNICE OS DARDA – SILOS        4:4

  Gostovanje u Osijeku trebalo je za kuglače Silosa biti formalnost jer objektivno bolji đakovački kuglači pobjedom su definitivno mogli riješiti pitanje opstanka. Međutim, igrači iz Darde osvojili su dva seta više, a Đakovčani ostvarili prednost u čunjevima za podjelu bodova. Unatoč tome, kuglači Silosa mogu biti zadovoljni jer su konkurentima za opstanak, igračica Belišća, pobjegli tri boda. Do kraja prvenstva su dva kola, a Silos u 21. kolu dočekuje posljednju momčad lige Hrvatske telekomunikacije. Pobjeda bi bila dovoljna za siguran opstanak u ligi.

  Kuglači Silosa ostvarili su slijedeće pojedinačne rezultate: Dražen Draženović (527), Goran Parač (502), Igor Jukić (578), Slobodan Brajković (534), Zvonko Mihaljević (581), Željko Liović (508).

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog