Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ: “Čist obraz biračima, a već sada najavljujemo i rebalans gradskog proračuna”

  Đakovački HDZ poziva sve aktere političkih zbivanja u gradu na toleranciju i kampanju bez niskih udaraca, te da na prvo mjesto svoga djelovanja stave dobrobit građana. S tim u vezi gradonačelnički kandidat Koalicije HDZ-a, HSS-a i SU-a Jasenko Ivanetić istkanuo je da je upravo dobrobit Đakovčana, odnosno otvaranje novih radnih mjesta u središtu programa te koalicije.
  “Jamčim zaokret u politici vođenja grada, potpuno prema poduzetništvu gdje, za razliku od dosada, želimo poticati poduzetnike jer oni su ti koji stvaraju dodatnu vrijednsot u ovome gradu i nisu zaslužili da plaćaju skupe komunalije”, rekao je Ivanetić. Najavljuje i transparentan rad, odnosno razvidno raspolaganje gradskim novcem, dok kandidat za zamjenika gradonačelnika Matija Brlošić, osim uređenja poljskih putova, najavljuje i projekt navodnjavanja kroz koji će se otvoriti i nova radna mjesta. “Naš program nudi i nova radna mjesta za razliku od pojedinih kandidata za gradoanečlnika koji nude samo “program za jednoga”, odnosno za samozapošljavanje”, konstatirao je.
  ” Dosadašnja vlast destimulirala je poduzetnike u Đakovu, pa koalicija HDZ-a, HSS-a i SU-a već sada najavljuje rebalans proračuna, a biračima nudi čisti obraz”, kazao je Goran Soldo najavljujući da će se ta koalicija zauzimati za tržišno i socijalno gospodarstvo, odnosno da će se voditi računa o onima u najtežoj situaciji.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog