Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Brlošić odgovorio odakle mu zemlja

  Iako smatra da napadi “dosadašnjeg gradonačelnika Vinkovića nisu vrijedni odgovora i predstavljaju samo njegovu demagošku borbu za vlast u nedostatku pravih, gradu korisnih projekata”, Mato Brlošić, nezavisni kandidat za zamjenika gradonačelnika Đakova, zbog javnosti je ipak u svom najnovijem priopćenju odgovorio na pitanje odakle mu 92 hektara državne zemlje.
  Tu zemlju, kako pojašnjava Brlošić, u zakup je dobio prije više od 10 godina na javnim pozivima koje je raspisivala Vinkovićeva koalicija SDP-HSS-HNS. Dodaje da je prije toga, dok je županijska vlast dodjeljivala zemlju, s grupom poljoprivrednika obilazio osječke urede tadašnjeg župana Branimira Glavaša i borio se da se ubrza dodjela zemlje poljoprivrednim gospodarstvima, a ne da se daje, kako ističe, podobnima.
  “Tako sam došao do 92 ha jednogodišnjih zakupa koje bi mijenjao i za manju površinu, ali dugoročno riješenu, kako bi se mogao posvetiti planiranju razvoja gospodarstva”, tvrdi Brlošić pojašnjavajući da , kako navodi, “nažalost nijedan đakovački poljoprivrednik koji ima ugovore na jednu godinu ne može planirati razvoj jer niti jedan đakovački natječaj nije prošao zbog nezakonitog rada povjerenstva i stotina prigovora, te brojnih prosvjeda”.
  Brlošić podsjeća na prosvjed u Širokom Polju i dodjelu najbolje poljoprivredne table za uzgoj jelena za lov na štetu 10 pravih poljoprivrednika, ali i na činjenicu da je pri tome sve natječaje vodila Vinkovićeva koalicija, pa poljoprivrednici, konstatira Brlošić, znaju tko je kriv za pad natječaja, te zaključuje da je ” problem u Đakovu”.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog