Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za propast Gelija odgovornost snosi i gradska vlast, tvrde Hrvatski laburisti

  Stečaj Gelija povod je za priopćenje đakovačkih Hrvatskih laburista čija kandidatkinja za gradonačelnicu Sanja Katić u priopćenju ističe da “ovim tragičnim epilogom još jedan prepoznatljivi gigant đakovačke proizvodnje zatvara svoja vrata”, a odgovornost za to prebacuje na “mutnu privatizaciju koja je omogućila stranom investitoru da bez kune u džepu i uz pomoć kredita stranih banaka godinama izvlači dobit, a da kredite nije vraćao”..
  . “Svojim bijegom ostavio je milijunske dugove bankama, državi i distributerima energije, ali najviše boli što je ostavio 210 radnika bez posla”, tvrdi Sanja Katić izražavajući nadu da će radnici uspjeti namiriti svoja prava iz radnog odnosa kroz stečajni postupak.
  ” Agonija radnika se nastavlja, a naša tzv. industrijska zona, konačno postaje zona sumraka”, zaključuje kandidatkinja za gradonačelnicu đakovačkih Hrvatskih laburista uz konstataciju da odgovornost za gospodarsko umiranje grada snose i gradski oci koji više od desetljeća sjede u gradskim foteljama i još se, kako tvrdi, “imaju obraza ponovno kandidirati za još jedan mandat”.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog