Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sve veći broj krađa i provala

  Tragom informacija o sve učestalijim krađama na području Đakovštine, a posljednje su zabilježene u naselju Sjever, u policiji smo dobili potvrdu o porastu broja takvih kaznenih djela u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
  “Tijekom siječnja na području Đakovštine evidentirane su 22 teške krađe provaljivanjem od čega su 4 u pokušaju, a 11 provala je bilo u kuće, 4 u trgovine i kioske, dok je sedam u ostale objekte, među kojima su i ugostiteljski. U odnosu na isto razdoblje prošle godine povećanje je za 7 kaznenih djela”, pojašnjava glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Darijo Premec. Ističe također da je u prvih šest dana veljače evidentirano 11 teških krađa u Đakovštini, dvije u privatne kuće, 9 u ostale objekte, a zabilježene su i četiri teške krađe u pokušaju. Na udaru provalnika je zlatnina, a krade se i iz pušnica.
  Uz poziv na mjere samozaštite, policija poziva građane da sve sumnjivo prijave na 192, a osim na učestalim provalama, policija radi i na rasvjetljavanju nedavnog slučaja odbjeglog vozača.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog