Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prozivaju općinsku vlast zbog lokve

  Marko Mikešić, predsjednik ogranka Hrvatskih laburista u Satnici Đakovačkoj oglasio se priopćenjem u kojem, u ime roditelja učenika Područne škole Josipa Antuna Ćolnića, proziva općinsku vlast za dugogodišnju nebrigu, odnosno problem neuređenih pješačkih staza. Konkretan povod je velika lokva tijekom svake kiše koja se, kako navodi, nakuplja na javnom prostoru u Ulici bana Josipa Jelačića nakon izgradnje Biljemerkantove trgovine.
  “Djeca na putu do škole prisiljena su obilaziti “taj ogromni „bazen“ i to na način da izlaze na prometnu cestu koja spaja Đakovo i Našice”, pojašnjava Mikešić.
  Laburisti su zgroženi nebrigom koju vladajući pokazuju kroz cijeli mandat i tako, kako se navodi, dovode u opasnost najmlađe. Načelniku Ivici Soldatu zamjera se da nije otklonio problem na koji mu se već više puta ukazivalo, te ga ponovo, kao i njegova zamjenika, pozivaju da hitno saniraju višegodišnji problem i omoguće djeci siguran put do škole.
  Prozvani načelnik Općine Satnica Đakovačka Ivica Soldat ističe da je upoznat s tim problemom, no da ga o tome dosad nisu laburisti izvijestili. “Tu se na radi o stazi koja nije u ingerenciji općine, nego se radi o prolazu, odnosno parkiralištu ispred Biljemerkanta. O tome smo kontaktirali s mjerodavnim osobama, uputili smo ih na taj problem. Međutim, s obzirom da imaju nekih problema vezanih uz likvidnsot to je ostalo stanje kakvo je”, kratko je pojasnio načelnik Soldat.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog