Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ najavljuje smanjenje komunalnog doprinosa nakon izbora

  Podsjećajući na svoj prijedlog legalizacije bespravno izgrađenih objekata za jednu kunu, odnosno naplatu komunalnog doprinosa po principu 1 kubik –1 kuna, gradonačelnički kandidat HDZ-a Jasenko Ivanetić u svom najnovijem priopćenju poziva vijećnike SDP-a, HNS-a i HDSSB-a da na zatraženoj izvanrednoj tematskoj sjednici Vijeća podrže njegov program “Grad prijatelj građana”. To bi, ističe Ivanetić, uvelike pomoglo brojnim građanima koji nemaju novca za preskupu legalizaciju, ali i poljoprivrednicima koji bez urednih papira neće moći aplicirati za sredstva Europske unije. Poziva građane da pripreme potrebnu dokumentaciju za legalizaciju svojih objekata, ali da ne plaćaju komunalni doprinos do lokalnih izbora ukoliko vijećnici vladajuće koalicije ne podrže njegov prijedlog. On, naime, najavljuje da će HDZ smanjiti komunalni doprinos kada osvoji vlast u gradu.
  Podsjeća također da su brojni gradovi i općine u Hrvatskoj to već napravile, a među njima je i Grad Osijek gdje je na vlasti opcija kojoj, kako tvrdi Ivanetić, “navodno pripada i Zoran Vinković”.
  Veći broj zahtjeva za legalizaciju značit će veći prihod za gradski proračun, jer će Grad sukladno Zakonu  uprihodovati i 30 posto od iznosa naknade za zadržavanje nezakonito izgrađenih objekata, tvrdi gradonačelnički kandidat HDZ-a.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog