Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • HDZ i HSS zajedno na lokalne izbore!

    Đakovački HDZ i HSS potpisali su sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima.
    “Grad Đakovo je na koljenima, politika Zorana Vinkovića dovela je do 3.300 nezaposlenih, iz dana u dan propadaju proizvodne tvrtke, Đakovo je nekonkurentan grad i treba političku promjenu, a koalicija HDZ-a i HSS-a učinit će sve da se to stanje promjeni”, poručio je predsjednik HDZ-a Ante Raspudić. HDZ, koalicijom s HSS-om, šalje poruku da Đakovo može bolje, istaknuo je Raspudić. “Prepoznali smo HSS da posebno poljoprivrednom segmentu damo naglasak jer je upravo poljoprivreda budućnost Đakova, kako bi mala obiteljska gospodarstva dobila šansu za opstanak”, naglasio je Raspudić.
    HDZ i HSS surađuju već četiri godine i ovaj zajednički nastup na izborima nije veliko iznenađenje, konstatirao je predsjednik HSS-a Florijan Eberhardt dodavši da je to dugoročna suradnja. “Nismo dosad razgovarali o podjeli fotelja, ali sigurno je da želimo participirati u vlasti”, konstatirao je Eberhardt istaknuvši da je upravo HDZ-ov gradonačelnički kandidat Jasenko Ivanetić najuvjerljiviji kandidat.
    “Dragocjen će biti HSS-ov doprinos upravo u rješavanju problema poljoprivrede jer puno toga nije riješeno”, potvrdio je gradonačelnički kandidat HDZ-a i HSS-a poručivši da HDZ nudi politiku razvoja, a ne stagnacije i uhljebljenja, kao što je to bilo do sada”.
    Raspduić je najavio da će koalicijski potencijali HDZ-a biti definirani do 1. ožujka.

    omentara

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog