Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zelenoj listi prioritet je gospodarski oporavak grada

  Đakovačka Zelena lista na izbore izlazi u koaliciji sa SDP-om i HSU-om jer su im programi kompatibilni i ta će stranka podržati Josipa Matkova kao gradonačelničkog kandidata, istkanuo je na konferenciji za novinare predsjednik Goran Augustinović naglasivši da je aktualno stanje, odnosno loše stanje u gradu i prigradskim naseljima kao i u gospodarstvu glavni motiv.
  “To ukupno stanje u gradu, kao i još lošiji društveno socijalni uvjeti kojima su građani izloženi više ne dopuštaju daljnja odlaganja u rješavanju nagomilanih problema”, zaključio je Augustinović.
  “Prioriteti su privalačenje investicija, odnosno stvaranje materijalnih, organizacijskih i financijskih uvjeta za potencijalne investitore, s posebnim naglaskom na proizvodni sektor koji će naknadno generirati i određeni broj radnih mjesta, aktiviranje svih postojećih gradskih potencijala, te podizanje kvalitete životnih uvjeta naših sugrađana”, dodao je Željko Kajtar.
  Složena situacija u Gradu zahtjeva djelotvornu i poštenu gradsku vlast okrenutu građanima, smatraju čelnici Zelene liste, koji , kako je potvrdio predsjednik, nisu imali kadrovskih uvjeta za ulazak u koaliciju sa SDP-om.
  “Nama je najbitniji gospodarski oporavak cijelog grada i to da imamo svugdje upliva i utjecaja”, kratko je odgovorio.
  Zelena lista zalaže se i za višu razinu kulturnog dijaloga u gradu.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog