Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sanja Katić: “Laburisti obećavaju sposobnu, poštenu i odgovornu lokalnu vlast”

  Sanja Katić kandidat je đakovačkih Hrvatskih laburista za gradonačelnicu Đakova, objavljeno je na konferenciji za novinare na kojoj su kao kandidati za zamjenike gradonačelnika predstavljeni Nikola Lelas i Andrej Juroš.
  “Mnogi naši politički konkurenti javno nam ne daju šanse, međutim, zovu nas istovremeno u sve moguće koalicije nudeći mjesto dogradonačelnika i popriličan broj mjesta za Gradsko vijeće”, istaknuo je Lelas ističući da laburisti, prije svega, zastupaju interese radnika i onih koji pošteno žive od svog rada. “S obzirom na ukupnu situaciju u gradu vrijeme je da prva žena preuzme upravljanje gradom”, kazao je Lelas, dok je Sanja Katić kazala da razumije situaciju svih onih koji žive na rubu egzistencije jer i sama to proživljava. “Znam, uvjerila sam se da političarima nije stalo do običnog čovjeka, a isto sam tako uvjerena da nam može biti bolje”, dodala je ističući da građani nisu krivi što su imali korumpirane političare, ali snose odgovornost ako ostave takve na vlasti.
  Ukazala je na primjere onih jedinica lokalne samouprave u kojima je stopa nezaposelnosti vrlo niska, za razliku od Đakova gdje je broj nezaposelnih dosegnuo “dramatičnih 3.200 osoba”. “Laburisti stoga obećavaju sposobnu, poštenu i odgovornu lokalnu vlast”, dodala je najavivši da će svoj gospodarski program predstaviti kasnije, a s tim u vezi spomenula je razrađeni poslovno-strateški plan za poticanje poljoprivrede i razvoja obiteljskih gospodarstava, projekt ” Iz škole na posao ” u kojem će grad snositi troškove poreza i doprinosa za zaposlene mlade, a obećavaju i besplatni internet u gradu.
  “Moj tim i ja se iskreno nadamo da je đakovačkoj agoniji i križnom putu došao kraj, valjda je svima u ovome gradu jasno da smo sada dotakli dno dna”, zaključila je Sanja Katić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog