Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: “Sniženje cijene vode i osnivanje Vodovod gradnje HDZ-ovo prodavanje magle uoči izbora”

  Najavljeno HDZ-ovo osnivanje tvrtke kćeri Đakovačkog vodovoda – Vodovod gradnje, ukoliko ta stranka pobijedi na lokalnim izborima, i najavljeno sniženje cijene vode za poduzetnike, kao i novo zapošljavanje u novoosnovanoj tvrtki, za gradonačelnika Zorana Vinkovića je utopija, prodavanje magle onih koji vode HDZ-ova gradonačelničkog kandidata , a pokazatelj je, dodaje Vinković, i neznanja đakovačkog HDZ-a. Vinković, naime, tvrdi da se Đakovački vodovod može jedino baviti distribucijom vode i odvodnjom, te da nikakvo osnivanje tvrtke kćeri nije moguće.
  Podsjetivši na nasljeđe HDZ-a iz 2001. godine, iza kojega je ostao Đakovački vodovod s 18 milijuna kuna dubioza, Vinković naglašava da je najava osnivanja jedne takve tvrtke HDZ-ovo prodavanje magle uoči lokalnih izbora, za za gradonačelničkog kandidata te stranke tvrdi da možda dobro pjeva, ali ne razumije stvari o kojima govori.
  Vinković je podsjetio također da je dosad u vodoopskrbu i odvodnju uloženo 56 milijuna kuna, da će uskoro biti završena kanalizacija Kuševac-Ivanovci, te da uskoro kreću i radovi na izgradnji kanalizacije u Selcima, a demantirao je i, kako je kazao, tvrdnje onih koji vode HDZ-ova gradonačelničkog kandidata da grad nije nominirao projekte za sredstva EU fondova. S tim u vezi naveo je projekt odvodnje u prigradskim naseljima zajedno s glavnim prečistačem otpadnih voda koji je nominiran za Fond IPA i ISPA. Stoga je pozvao HDZ-ova gradonačelničkog kandidata da provjeri informacije prije nego li s njima iziđe u javnost.
  Što se tiče cijene vode u Đakovu Vinković je istaknuo da je ona među najjeftinijima u Hrvatskoj, “jeftinija čak i od sredina u kojima je HDZ na vlasti”, a u vezi obećanih novih zapošljavanja Vinković poziva HDZ da osnuje svoju tvrtku HDZ gradnja u kojoj će direktor biti, s obzirom da ima puno ideja, njihov gradonačelnički kandidat, ali uz uvjet da podmiruje sve obaveze i prema radnicima i prema državi, te da na javnim natječajima bude najpovoljniji po cijenama.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog