Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Laburisti: “U grad nije stigla ni kuna iz EU fondova”

  I đakovački Hrvatski laburisti tvrde da u Đakovo dosad nije stigla još nijedna kuna iz Eu fondova.
  “Propusti gradske uprave Đakova nisu iznimka, nego pravilo ponašanja odnosno nesavjesnog obavljanja posla, tvrdi u svom priopćenju Sanja Katić, tajnica đakovačkih laburista koja podsjeća da je Fond za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti raspisao Natječaj koji je trajao do 11. siječnja ove godine za prikupljanje ponuda jedinica lokalne i regionalne samouprave radi zajedničkog sufinanciranja programa korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima kako bi se omogućilo građanima povoljniju ugradnju i instalaciju jednog od sustava obnovljivih izvora energije. No, kako navodi, ukoliko su Đakovčani odlučili koristiti na svojim obiteljskim kućama obnovljive izvore energije po uzoru na sve europske zemlje, te očekivali potporu predpristupnih fondova u nepovratnom iznosu od 50 posto, kao i sve druge općine u RH, na tu potporu mogu zaboraviti.
  “Zbog propusta i nesavjesnog obavljanja posla gradske uprave još jedan vlak je prošao pored nas, a mi se nismo ukrcali. Možemo se samo pitati koliko je još ovakvih natječaja bilo, a da se naš grad nije prijavio na natječaj”, pita se tajnica đakovačkih laburista Sanja Katić.
  “Bitno je, izgleda, da naš gradonačelnik svaki dan paradira po Hrvatskom saboru, a koga briga za Đakovo i Đakovčane”, zaključuje tajnica đakovačkih laburista uz konstataciju da je čak i splitski gradonačelnik “prava pčela radilica” u odnosu na đakovačke gradske čelnike.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog