Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Rock snaša” na županijskom Lidranu

  Prvi školski mjuzikl “Rock snaša”, autora Krune Štrka, profesora Srednje strukovne škole Antuna Horvata na međuopćinskom Lidranu održanom u Našicama plasirao se na županijsku završnicu koja će se održati također u Našicama 19. veljače.
  Mjuzikl je premijerno izveden za Dan škole 25. siječnja, a glavne uloge u mjuziklu igraju učenici i učenice: Maja Rakušić, Josip Rakušić, Laura Breulj, Gabrijel Kretonić, Filip Grabar i Hrvoje Bulović. Autor scenarija je Kruno Štrk, a glazbe Kruno Štrk i Josip Molnar. Scenografiju potpisuju Iva Grubišić i Željko Bionda, a  koreografiju i rad s glumcima Mihaela Topić. Glazbeni dio programa izveli su školski tamburaši  i školski rock band u kojima sviraju i pjevaju Marko Gabrić, Gabrijel Kretonić, Filip Posavčević, Ivica Munk, Josip Rakušić, Marko Živković, Hrvoje Bulović, Tomislav Pavičić, Maja Rakušić, Filip Grabar i kao gošća gimnazijalka Lucija Brevulj.
  S puno optimizma svi sudionici mjuzikla “Rock snaša” očekuju županijski Lidrano i nadaju se, kako ističe ravnatelj škole Mirko Ćurić, plasmanu na državnu završnicu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog