Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mandić: “HNS nije zadovoljan gospodarskom situacijom u gradu i uvjetima za poduzetnike”

  Đakovački HNS spreman je izići samostalno na lokalne izbore, no istodobno otvoren je i za pregovore s mogućim koalicijskim partnerima, izjavio je na konferenciji za novinare predsjednik i gradonačelnički kandidat te stranke Ivica Mandić.
  “U razgovorima smo s mogućim partnerima, ali za sada HNS ima svog kandidata za gradonačelnika i mi se pripremamo na takav način. Ono što je želja HNS-a je pobjeda na lokalnim izborima, samostalno ili u koaliciji sa svjetonazorski i kulturološki sličnim strankama”, izjavio je Mandić.
  Zalažući se za dostojanstvenu političku komunikaciju, Mandić je istaknuo da njegova stranka neće sudjelovati u prepucavanjima koja su ispod razine kulturne komunikacije primjerene političkoj borbi.
  Ocijenio je također da HNS nije zadovoljan gospodarskom situacijom i uvjetima za poduzetnike u gradu.
  “Smatramo da će to biti jedan od glavnih pravaca djelovanja s obzirom na mogućnosti koje se otvaraju nakon što je na prošlim parlamentarnim izborima došlo do promjene vlasti. Uvjeren sam da ćemo preko djelovanja naših stranaka u Saboru sigurne riješiti probleme vezane za gospodarske zone u najskorije vrijeme”, pojasnio je Mandić istaknuvši da je upravo to ključni problem.
  Ljiljana Pološki Jurjević najavila je Dane otvorenih vrata HNS u sklopu kojih će stručni tim stranke i ove godine pomagati građanima u popunjavanju poreznih prijava i dječjeg doplatka. Svi zainteresirani mogu doći u sjedište stranke svakog utorka od 17 do 21 sat, sve do 26. veljače, poručuju iz HNS-a.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog