Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Karlo Raguž ispustio borbu za broncu

  KARATA TURNIR „GRAND PRIX CROATIA“

  U Samoboru se 19. i 20. siječnja održao 22. po redu tradicionalni karate turnir GRAND PRIX CROATIA. Na natjecanju je sudjelovalo 1428 sportaša  iz čak 19 zemalja: Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Bugarske, Srbije, Italije, BiH, Makedonije, Slovenije, Izraela, Njemačke, Belgije, Danske, Češke, Škotske, Austrije, Ukrajine, Albanije i Grčke. Turnir je bio kvalitativno na vrlo  visokoj  razini  u svim uzrasnim kategorijama, posebice među seniorima koji su se nadmetali za atraktivne novčane nagrade, dok je kadetima, juniorima i mlađim seniorima to bila odlična provjera forme pred Europsko prvenstvo koje će održati u Turskoj od 08. do 10. veljače 2013.

  Prvog dana turnira u borbama u kadetskoj konkurenciji nastupio je i član KK Đakovo Karlo Raguž. U prvom se kolu borio protiv natjecatelja iz Izraela kojeg je pobijedio rezultatom 4:0. Zbog manjka iskustva u međunarodnim nastupima u drugom je kolu nesretno i nespretno izgubio borbu protiv natjecatelja iz Danske (rezultatom 3:0), koji je kasnije ušao u finale te je na taj način Karlu osigurao repasažne borbe za treće mjesto. U prvoj repasažnoj borbi je izgubio od reprezentativca Ukrajine (rezultatom 1:0) te propustio priliku boriti se za brončanu medalju. Time je i završio svoj nastup, kojime može biti vrlo zadovoljan, ako znamo da se borio redom protiv boraca koji će predstavljati svoje zemlje na predstojećem Europskom prvenstvu.

  Drugog dana natjecanja od članova KK Đakovo u katama su nastupili Luka i Danijel Drenjančević, Miriam Leovac i Veronika Macokatić. Danijel Drenjančević ostvario je jednu pobjedu i jedan poraz, dok su ostali natjecatelji izgubili u prvome kolu.

   

   

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog