Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanima drugi pripremni poraz, gradonačelnik Vinković novi predsjednik

  PRIJATELJSKA RUKOMETNA UTAKMICA

  Đakovački rukometaši odigrali su još jednu pripremnu utakmicu. Kod susjeda u Osijeku đakovački rukometaši doživjeli su poraz 29:25. Ovo je drugi pripremni poraz (prvi protiv Gračaca), ali on ne zabrinjava stručni stožer jer trener Daniel Špehar priliku daje svim igračima želeći na taj način dobiti na dužini klupe koja će biti potrebna za zahtjevni proljetni dio u kojemu Đakovčani brane titulu jesenskoga prvaka.

  Đakovoa je igralo u sastavu: Juzbašić, Tomislav Barberić 3, Ivan Barberić 1, David Lubar 1, Boris Lubar 1, Pongračić 7, Šunda, Punda, Goluža, Kvesić 2, Sučić, Petrović, Perlić 2, Klepo, Tot 5, Josipović, Miletić, Poljičak 3.

   

  Osim igračkoga dijela, u upravi kluba je također vrlo živo. Prošli tjedan klub je dobio novo vodstvo. Umjesto dosadašnjega predsjednika Željka Pintarića Pinkija čelni čovjek kluba postao je gradonačelnik Zoran Vinković, a imenovani su i novi dopredsjednici: jedan je Tihomir Benke,a drugi Marko Spajić.

  Novi predsjednik Zoran Vinković uručio je nagradu Hrvoju Horvatu

  * * * * *

  Nakon “suhih” priprema koje su krenule početkom ove godine rukometašice Pan Đakova odigrale su prvu pripremnu utakmicu. Na gostovanju u Cerni Đakovčanke su slavile protiv Cerne Multinorma rezultatom 32:28. Za đakoivačku ekipu po prvi puta su nastupile i dvije prinove iz Brod Gymnasiuma – Valentina Orašinović i Musa.

  Strijelci za Pan Đakovo bile su: Zirn 13, Ppenava 3, Musa 2, Orašinović 1, Prskalo 4, Matasović 2, Bogdanović 2, Radoš 3, Dubravac 2. Beljan, Birtić, Pandža, Klemen.

  * * * * * *

  Kadetkinje Pan Đakova (igračice rođene 1998. i mlađe) odigrale su prijateljsku utakmicu protiv Ivankova. U neravnopravnoj igri “panovke” su pobijedile su visokih 35:20.

  Početnice Pan Đakova (igračice rođene 2000. godine i mlađe) odigrale su prijateljsku utakmicu protiv gošći iz Ivankova. U izjednačenoj igri “panovke” su slavile s minimalnih 18:17. U redovima Đakovčanki pet igračica odigrale su svoju prvu utakmicu i u rukometnu karijeru krenuli s pobjedom.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog