Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački Hrvatski rendžeri ne odustaju od tvrdnji o devastaciji Jošave

  U đakovačkoj Udruzi čuvara hrvatske prirodne baštine Hrvatski rendžer ne odustaju od tvrdnje o devastaciji ekosustava na Jošavi građevinskim otpadom.
  Bila je to i središnja tema konferencije za novinare na kojoj su govorili tajnik Željko Kajtar i predsjednik Željko Kataj koji je, kao “glavne krivce” spomenuo upravu Zajednice športskih ribolovnih društava, odnosno “lovnika, ribočuvara profesionalnog, onoga koji je materijal dovozio i predsjednika Zajednice”.
  Kataj i Kajtar tvrde da je zakon na njihovoj strani, te da će njihovi sljedeći koraci ovisiti o ishodu postupka koji je u tijeku pred nadležnim državnim institucijama.
  “Ima još lokacija gdje toga ima i to pod političkim pokroviteljstvom gdje je voženo, a to ćemo reći kada budemo imali sve dokaze i kada se završi ovaj slučaj”, najavili su čelnici Hrvatskog rendžera ističući da je njihova udruga bila izložena mnogobrojnim opstrukcijama i diskreditiranju od strane počinitelja prekršaja, odnosno vodstva đakovačke Zajednice športskih ribolovnih udruga.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog