Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Brlošić: “Dvanaestogodišnja vladavina u Gradu Đakovu treba prestati”

  Đakovački HDZ na današnjoj je konferenciji za novinare predstavio Matiju Brlošića, predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore i Udruge Brazda, kao svoga kandidata za funkciju zamjenika gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima. Sporazum o tome Brlošić je potpisao s predsjednikom Antom Raspudićem koji je tom prigodom naglasio da je Brlošić odličan kandidat HDZ-a za dogradonaečlnika jer se na taj način želi dati naglasak poljloprivredi kao grani kroz koju se može ostvariti nagli razvoj Đakova kroz mala obiteljska gospodarstva.
  Pojašanjavajući svoju odluku o političkoj suradnji s HDZ-om Brlošić je istaknuo da je svakako planirao s nezavisnom listom izići na lokalne izbore, te da je, kao nezavisni kandidat, odabrao HDZ zbog sličnosti programa, a aktualnoj je vlasti zamjerio da nije riješila problem poljoprivrednog zemljišta. “Vjerujem da će to biti lakše s HDZ-om i da će moj angažman izazvati želju kod glasača da i oni sa svojim glasom odluče da ova dvanaestgodišnja vladavina u Gradu Đakovu treba prestati”, pojasnio je Brlošić.
  Odgovarajući na pitanje o utjecaju njegova političkog angažmana na funkcije koje obavlja Brlošić je kazao da se to neće dogoditi jer je u politiku ušao kao nezavisni kandidat. “Nisam se stavio doslovce u politiku i s jasnim naglaskom u čemu je problem, a problem je doista poljoprivreda, ništa ono što se ne bavim i u Komori i u Brazdi”, zaključio je Brlošić.
  Đakovački HDZ već uskoro će nastaviti s predstavljanjem svoga predizbornog programa, najavio je gradonačelnički kandidat te stranke Jasenko Ivanteić koji je osnovao i volonterski tim “Za bolje Đakovo”, a svi zainteresirani mogu se javiti sjedište stranke.

  Ovdje možete pogledati snimku press konferencije:

  http://www.youtube.com/watch?v=i6jrz1okTgU

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog