Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Vrijeme je da Efatin koncert prijeđe u veći prostor!?”

  “Vrijeme je da Efatin koncert prijeđe u veći prostor”, komentar je jednog od mnogobrojnih posjetitelja sinoćnjeg koncerta u prepunom Hrvatskom domu kojim je obilježena peta obljetnica emitiranja emisije “Efata – Otvori se” u programu Radio Đakova.
  I ove godine, ako je suditi po reakcijama publike, Efata je napravila pravi događaj primjeren skorom dolasku Božića, a veliki odaziv samo je znak da su Đakovčani žedni ovakvih sadržaja.
  Burnim je pljeskom nagrađen nastup Crkvenog pjevačkog zbora Mir iz Belišća, VIS-a Amadea, sugestivni nastup glumačke skupine KBF-a i Frame, a posebno polaznika Dječjeg vrtića Sunčev sjaj Nazaret.
  Urednicima emisije i direktorici Radio Đakova Mirjani Adrić riječi zahvale uputio je župnik Župe Svih svetih Tomislav Ćorluka. “Ono što kažemo u crkvi čuju samo oni koji su u crkvi, a kad se kaže preko radija to se daleko čuje, i izvan Đakova i dođe do mnogih, pa je evo ovo dobro da smo tu prisutni s Radosnom viješću i s Evanđeljem. Ja sam siguran, a to čitamo s ovih lica, da se trud isplatio”, poručio je župnik ćorluka.
  “Svake godine puna dvorana na Efatinom koncertu veliki je poticaj”, istaknula je direktorica Radija Mirjana Adrić.
  “Najprije ću se zahvaliti Duhu svetomu koji svaki put puše u jedra Radio Đakova. Zahvaljujem se suradnicima Efate bez kojih ovog projekta ne bi ni bilo, a posebno vama koji se odazivate našem pozivu jer zadovolsjtvo je raditi ovakve koncerte s punom dvoranom”, kazala je direktorica Adrić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog