Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Jasenko Ivanetić gradonačelnički je kandidat đakovačkog HDZ-a

  Jasenko Ivanetić gradonačelnički je kandidat đakovačkog HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima. Objavljeno je to na upravo završenoj konferenciji za novinare. “Stanje u gradu je očajno, više od 3.100 nezaposlenih, mladi bez perspektive”, okarakterizirao je Ivanetić aktualnu situaciju uz napomenu da “gradonačelnik mora biti slika grada, da mora vući za rukav investitore, te da će se kao gradonačelnik založiti za “izgradnju srušenih mostova”. “Dajem se za ljude”, poručio je gradonačelnički kandidat HDZ-a sa svoje prve konferencije za novinare na kojoj je najavljena pobjeda već u prvom krugu. Kaže da je član HDZ-a od srpnja.
  Predstavljajući HDZ-ova kandidata predsjednik stranke Ante Raspudić naglasio je da je on odabran anketom među građanima i članovima stranke. “Javnosti je najpoznatiji kao voditelj i urednik Radio Đakova, gdje je stekao veliki ugled među sugrađanima, dok je njegovo bavljenje glazbom prepoznato i puno šire. Inače je inženjer prometa. ali rad na radiju, u medijima, te u marketingu iste kuće tzaokupio ga je, pa je tu pronašao svoje mjesto, gdje se izgradio i kao stručnjak i kao čovjek”, pojasnio je Raspudić.
  “Đakovo je grad slučaj, izoliran od svih, svi mostovi prema drugima, a najviše prema budućim investitorima srušeni su “inaćenjem” i svađom čelnih ljudi ovoga grada sa svima”, rekao je Ivanetić najavivši da kampanju neće voditi pljuvanjem i blaćenjem onoga što je bilo.
  “Iduće godine Hrvatska ulazi u EU i grad vidim kao jedan mali uspješan europski grad u kojem će svi rado ostajati, a ne odlaziti u potrazi za boljim životom”, zaključio je svoj prvi nastup kao gradonačelnički kandidat HDZ-a Jasenko Ivanetić.

  Imena HDZ-ovih zamjenika gradonačelničkog kandidata bit će objavljena naknadno.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog