Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Fortuna potvrdila jesenski naslov!

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  10. KOLO

  FORTUNA – DONJI ANDRIJEVCI               6:2

  Derbi susret vodeće Fortune i drugoplasirarnih Donjih Andrijevaca završio je pobjedom Đakovčana. U prvom paru Denis Leko-Mlivić poražen je sa skromnih 544 čunja, sli stvar je izvukao Zlatko Erceg koji je srušio 603 „drva“. Utakmica je odlučena u drugom paru gdje je fenomenalni Mario Liović srušio 644, a Ivan Kuić dodao 587 čunjeva za vodstvo 3:1. U posljednjem paru Damir Ozuška srušio je još jedan odličan rezultat – 617, a Vatroslav Barišić sa 545 čunjeva sačuvao je prednost Fortune.

  Jesenski prvaci kolo prije kraja – KK “Fortuna”

  Ovom pobjedom Fortuna je drugoplasiranoj Devetki pobjegla na četiri boda tako da će mnogo mirnije dočekati gradski derbi protiv Silosa.

  HRV. TELEKOMUNIKACIJE – SILOS          4:4

  Kuglači Silosa osvojili su bod protiv posljednjih Osječana. S obzirom na položaj na tablici očekivala se đakovačka pobjeda, ali tijek utakmice pokazao je da je ovo najrealniji rezultat. Tomislav Dumančić srušio je samo 497 čunjeva, a Igor Jukić popravio je stvar s 556. U drugom paru Dražen Draženović (553) i Slobodan Brajković (544) upisali su poraze, a stvar su spasili Goran Parač s 590 i Željko Liović s 525 srušenih čunjeva.

  S osvojenim bodom Silos je pao na deveto mjesto s 10 osvojenih bodova. U posljednjem jesenskom kolu Silos očekuje gradski derbi protiv Fortune.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog