Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Zagađenje Jošave je nepobitna činjenica”, tvrde i dalje u Hrvatskom rendžeru

  “Zagađenje vodne akumulacije Jošava velikim količinama građevnog otpada je nepobitna činjenica”, tvrde i dalje u Hrvatskom rendžeru reagirajući tako na jučerašnji demanti Zajednice športskih ribolovnih udruga koja se pozvala na zapisnik inspekcije koja je obavila očevid.
  U priopćenju Hrvatskog rendžera ističe se da je ta udruga prekršajnu prijavu podnijela protiv nepoznatog počinitelja, da je postupak utvrđivanja odgovornosti još uvijek u rijeku, te da njima nije dostavljen zapisnik o izvršenom inspekcijskom pregledu. Isto tako, smatraju da navedeni zapisnik nije valjan jer kao strana u postupku nisu bili uključeni, te traže očitovanje nadležne Inspekcije za zaštitu okoliša u Osijeku. Ukazuju i na eventualni sukob interesa nadležnog inspektora, zloporabu položaja i ovlasti, te izravno pogodovanje počinitelju prekršaja, što bi trebalo utvrditi u postupku pred tijelima nadležnih institucija.
  Osude čelnika Zajednice športskih ribolovnih udruga Đakovo u Hrvatskom rendžeru smatraju neutemeljenim i neprihvatljivim jer ne podržavaju javni interes i vladavinu prava, a u priopćenju, koje potpisuje Željko Kataj, navodi se da za načinjenu štetu na Jošavi i eventualne posljedice treba teretiti isključivo odgovornu osobu, odnosno članove upravnog tijela koji su svojim pogrešnim odlukama pričinili znatnu štetu kako samom jezeru, tako i ribolovnoj zajednici

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog