Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Inspekcija nije utvrdila devastaciju Jošave!

  Nakon očevida Službe za inspekcijski nadzor zaštite okoliša koji je uslijedio na temelju prijave Udruge čuvara hrvatske baštine Đakovo – Hrvatski rendžer o devastaciji obalnog ekosustava na jezeru Jošava, demantijem informacije o ugroženom eko sustavu oglasila se đakovačka Zajednica športskih ribolovnih udruga koja i gospodari jezerom.
  U demantiju se navodi je 11. listopada viša inspektorica zaštite okoliša Renata Štimac izvršila očevid na Jošavi i tom prigodom nije utvrđeno odlaganje ikakvog otpada, niti je učinjeno nelegalno zbrinjavanja građevnog otpada odlaganjem na lokaciji jezera.
  “Obilaskom lokacije jezera nije utvrđen odložen komunalni otpad, a na više mjesta u krugu jezera postavljeni su spremnici za sakupljanje otpada koji se odvozi i odlaže na odlagalište Vitiku”, navodi se u nalazu inspekcije koji je priložen demantiju predsjednika Zajednice Željka Mihića, uz konstataciju da su neistiniti navodi Udruge čuvara hrvatske baštine bitno narušili ugled Zajednice športskih ribolovnih udruga.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog