Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Rutinska pobjeda pred tisuću gledatelja

  PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

  12. KOLO

  ĐAKOVO – HRV.DRAGOVOLJAC  29:19 (14:8)

  Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 1000. Suci: Sunajko (Dugo Selo) i Jeftić (Varaždin).

  ĐAKOVO: Juzbašić, Kovač 9, Kvesić, Boris Lubar, Poljičak, Ivan Barberić 1, David Lubar 2, Tot 4, Petrović, Perlić 1, Klepo, Šunda 2,Kurtović 3, Punda 4, Pongračić 3. Trener: Daniel Špehar.

  HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Glavaš, Vuković, Perić 7, Bajkuša, Pleić 1, Galiot 3, Luka Hrvoslav Perić 1, Ivan Pleić 2, Radić 2, Bobinac,. Trener: Božo Nazor.

  Đakovački rukometaši nastupili su bez kapetana Tomisalva Barberića koji je utakmicu propustio zbog direktnog crvenoga kartona u Osijeku, ali niti ta činjenica nije umanjivala izglede đakovačkih rukometaša da upišu nova dva boda.

  Gosti iz Dugog Rata odlično su otvorili utakmicu vodstvom 4:1, ali u 22. minuti serijom 10:0 domaći su preokrenuli rezultat na 11:4. Već tada je bilo jasno da će Đakovčani upisati nove bodove. Gosti su “flasterom” na Pundi i Šundi uspjeli zaustaviti đakovački uragan tako da su u posljednjih šest minuta održavali rezultatski zaostatak od pet golova. Kontrom Kovača Đakovčani su otišli na odmor s vodstvom 14:8. U nastavku susreta Đakovčani su došli do najveće prednosti od plus 9, ali su gosti s tri uzastopna gola smanjili na 20:14. U 45. minuti igrači Daniela Špehara vodili su 23:15, a u 54. minuti domaći sušli do plus 10 što je bio i konačni rezultat.

  S novom pobjedom Đakvočani su i dalje na prvom mjestu s 22 boda, a u slijedećem posljednjem 13. jesenskom kolu Đakovčani idu na gostovanje u Senj.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog