Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mandićeva kandidatura za gradonačelnika zakomplicirala pregovore sa SDP-om!

  Gostujući u današnjoj emisiji Izravno Ivica Mandić, predsjednik đakovačke podružnice HNS-a, potvrdio je da je gradonačelnički kandidat te stranke na predstojećim lokalnim izborima. Tu je odluku donijelo Predsjedništvo stranke prije mjesec dana, pojasnio je Mandić.
  Na izravno pitanje znaju li HNS-ovi potencijalni koalicijski partneri za njegovu gradonačelničku kandidaturu, a tu se prije svega misli na SDP koji je još ranije objavio ime svoga kandidata, Mandić je odgovorio da se ne sjeća da je o tome bilo riječi. Kaže da bi se zajednički gradonačelnički kandidat potencijalne koalicije SDP-a i HNS-a trebao odrediti nakon anketiranja, odnosno ispitivanja popularnosti kandidata. “HNS po svojim dosadašnjim rezultatima političkog rada zaslužuje kandidaturu, a meni je čast što je Predsjedništvo moje stranke u meni prepoznalo kvalitete za takvu funkciju”, pojasnio je Mandić.

  Objava Mandićeve gradonačelničke kandidature dodatno će, ocjenjuju promatrači, usložniti đakovačku političku scenu uoči lokalnih izbora.
  Potvrdio nam je to i sam Josip Matkov, predsjednik i gradonačelnički kandidat SDP-a na lokalnim izborima kojega smo zamolili za komentar Mandićeve kandidature.
  “Ja znam da gospodin Mandić ima ambicija za gradonačelničko mjesto. Mi smo otvorili pregovore s HNS-om i dakako da će to u određenom smislu zakomplicirati naše pregovore. Što će od toga dalje biti, to ćemo vidjeti. On, naravno, ovom kadnidaturom na neki način svrstava HNS, rekao bih, nigdje””, zaključio je Matkov.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog