Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Kovač iz druge galaksije!

    PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

    11. KOLO

    OSIJEK – ĐAKOVO          27:29 (15:10)

    Osijek – Dvorana Zrinjevac. Gledatelja 600. Suci: Kordić i Mitrović (Zagreb).

    ĐAKOVO: Juzbašić, Kovač 12, Boris Lubar, Poljičak, Ivan Barberić, David Lubar, Tot, Petrović, Perlić, Kurtović 4, Klepo, Šunda 3, Punda 5, Tomislav Barberić 1, Goluža, Pongračić 4. Trener: Daniel Špehar.

    Neugodno gostovanju u Osijeku đakovački rukometaši prošli su neokrznuti. Iako su mladi Osječani dominirali u prvom poluvremenu kojega su dobili s visokih pet razlike (15:10) Đakovčani nisu gubili glavu. U prvom poluvremenu jedini raspoloženi igrač bio je Ivan Kovač koji je postigao čak šest od deset đakovačkih golova. U nastavku susreta Osječani su držali vodstvo do rezultata 16:12, ali tada odlična igra u obrani i probuđeni ostali strijelci stigli su domaćina. Đakovčani golom Kovača iz sedmerca prvi puta dolaze do egala (19:19), a tada iskusni Šunda, Pongračić i na vratima izvrsni Juzbašić rutinski dolaze do pobjede. Golovima Punde i Šunde gosti prvi puta dolaze do dva gola prednosti (24:22), a nakon toga u listu strijelaca upisuju se i Tomislav Barberić, Kovač, Kurtović i Šunda za konačnih 29:27. Ponovo najzaslužniji za đakovačku pobjedu je desno krilo Ivan Kovač koji je postigao čak 12 golova. Josip Punda i Kurtović protiv bivših suigrača odigrali su odličnu napadačku utakmicu. Prvi je postigao pet, a drugi četiri gola.

    I ponovo je đakovačka publika napravila pravu rukometnu atmosferu jer tijekom cijeloga susreta bodrili su svoje igrače do konačne pobjede koja ih i dalje ostavlja na prvom mjestu. A kakva će rukometna fešta biti slijedeće subote kada u Đakovu gostuju Dragovoljac iz Dugoga Rata.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog