Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Hrg: “HSS do lokalnih izbora čeka čišćenje obraza”

  Đakovački HSS na lokalne će izbore izići samostalno ili u koaliciji, ali samo s onim partnerima koji će podržati HSS kao nositelja te koalicije i njegova gradonačelničkog kandidata čije ime će biti objavljeno uskoro, najavljeno je na sinoć održanoj programskoj skupštini Gradske organizacije HSS-a. Predstavljajući programske odrednice đakovačkog HSS-a za sljedeće lokalne izbore Pavo Šarčević kazao je da je Đakovo, zahvaljujući aktualnoj gradskoj vlasti, “grad koji umire i grad iz kojega se bježi”.
  “Rezultat je takvog ponašanja da se gospodarski život ugasio, kulturni život je na najnižim granama, sportski život nestaje, demografski propadamo, prigradska naselja izumiru. U situaciji kada je nužna bitka za svako radno mjesto Đakovo nema poduzetnički centar, naravno, ni programa”, potkprijepio je svoju tvrdnju Šarčević.
  “U Đakovu nije na djelu kohabitacija, kako neki prikazuju odnos stranaka na vlasti, nego politički blud”, konstatirao je Šarčević najavivši da će HSS u središte svoga predizbornog programa staviti gospodarstvo, poduzetničke zone, suradnju sa svim razinama vlasti, privlačenje investitora, za što treba iskoristiti i Đakovačke vezove koji su se sada, kako je rekao, pretvorili “u dane lumperaja”.
  No, prije lokalnih izbora, kako je poručio članstvu predsjednik stranke Branko Hrg, HSS mora dobro očistiti svoj obraz i riješiti se onih koji su ga upraljali. Kritički se osvrnuo na dosadašnje čelnike stranke zbog kojih je, kako je kazao, HSS izgubio povjerenje građana. U tom kontekstu i đakovački HSS čeka čišćenje obraza, odnosno povlačenje onih koji krnje ugled stranke, a što to znači Hrg je pojasnio u ekskluzivnoj izjavi za naš radio.
  “Mi imamo probleme i to je stara stvar, to će uskoro biti i objavljeno i u revizijskim nalazima na državnoj razini. Ljudi koji su ovdje bili u HSS-u, posebno naš gospodin Šarčević, jednostavno, ostale su neke stvari koje nisu raščišćene. Ja vjerujem da će gospodin Šarčević sam u korist HSS-a pristupiti tome i jednostavno zagovarat stranku i dati stranci na imageu na način da se očisti obraz”, kazao je Hrg.
  Govoreći o situaciji u zemlji predsjednik HSS-a zamjerio je koalicijskoj vlasti da se ponaša “antisocijaldemokratski”, a posebno zamjera smanjenje sredstava za poljoprivredu i selo za čak milijardu i pol kuna.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog