Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gostujuće pobjede rukometaša i “panovki”

  PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

  9. KOLO

  MEĐIMURJE – ĐAKOVO                              20:29 (9:14)

  Neugodno gostovanju u Čakovcu đakovački rukometaši odradili su za čistu peticu. Do devete minute obje momčadi promašile su dosta izglednih prilika tako da su Đakovčani u tim trenucima vodili s “mršavih” 2:1. Međutim, nakon toga sve je bilo na strani Đakovčana koji su domaćinu dali do znanja da će bodovi u ravnu Slavoniju, a za to su se odličnom napadačkom igrom pobrinula krila: Ivan Pongračić, strijelac sedam golova i Ivan Kovač koji se šest puta upisao u listu strijelaca. Napadački je odlično odigrala nova akvizicija iz Osijeka kružni napadač Kurtović kojemu je ovo bila prva utakmica u dresu “žutih”. Odlično je funkcionirala obrana koja je golmanu Juzbašiću dopustila da samo dvadeset puta posegne u svoju mrežu. Trener Špehar i u Čakovcu je priliku dao svim igračima, što dovoljno pokazuje snagu Đakovčana. Cijela momčad je funkcionirala odlično što dokazuju i visokih plus devet. Ne zaboravite, kod bivših prvoligaša!

  Novo slavlje u Čakovcu – RK “Đakovo”

  Strijelci za Đakovo bili su: Kovač 6, Kvesić 1, David Lubar 1, Tot, Kurtović 5, Klepo 1, Šunda 2, Punda 3, Tomislav Barberić 2, Pongračić 7. Još su igrali: Juzbašić, Poljičak, Boris Lubar, Ivan Barberić, Petrović, Trener: Daniel Špehar.

  * * * * *

  DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

  4. KOLO

  DARDA – PAN ĐAKOVO                               20:26 (9:16)

  Vrijednu domaću pobjedu protiv Bjelovara „panovke“ su oplemenile s gostujućim bodovima iz Darde. U prvih 15 minuta domaće igračice bile su u stalnom vodstvu (3:0, 6:3), ali tada na scenu stupaju đakovačke napadačice i vrlo brzo dolaze do 6:6. U tim trenucima Đakovčanke su napravile seriju od 6:0 i tako nagovijestile rezultatski preokret. U tim trenucima nezaustavljive su bile dvije Marije – Penava i Matasović koje su bez imalo milosti punile mrežu domaće ekipe. Na odmor su „panovke“ otišle s vodstvom 16:9 što je nagovijestilo novu pobjedu. U nastavku susreta đakovačke rukometašice ljubomorno su čuvale stečenu prednost  što im je na kraju i uspjelo. Sasvim zasluženo.

  Pobjeda u Dardi – ŽRK “Pan Đakovo”

  Strijelci za Pan Đakovo bile su: Marija Penava 8, po četiri su zabile Ivana Zirn i Marija Matasović, tri puta se u listu strijelaca upisala Helena Prsaklo i Lucija Bogdanović, Marija Dubravac postigla je dva, a Matea Radoš jedan gol. Još su igrale: Pandža, Barić, Tokić, Tadić, Krajina, Divić. Trener: Đino Grgić.

  * * *  **

  ŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA MLAĐIH KADETKINJA (1998. I MLAĐE)

  7. KOLO

  IVANKOVO – PAN ĐAKOVO       16:21 (7:8)

  Utakmica je bila ravnopravna samo do rezultata 3:3, a tada igračice trenera Zvonka Škrapića prelaze u vodstvo kojega održavaju do kraja susreta za sigurnu pobjedu.

  Pan Đakovo igrao je u sastavu: Matasović 5, Jaman 2, Ćurić 3, Bognar, Goluža, Miletić, Lucija Beljan 1, Renata Beljan, Mihalina 5, Češnik 5, Vitovski, Mandarić.

  * * * * *

  ŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA POČETNICA (2000. I MLAĐI)

  7. KOLO

  OLIMPIJA – PAN ĐAKOVO          13:24 (5:9)

  Najmlađe „panovke“ upisale su novu pobjedu. Za pobjedu protiv Osječanki najzaslužnije su Marija Prskalo sa 8 i Marijana Privara sa sedam postignutih golova. U listu strijelaca upisale su se: Barišić 3, Inga Dunđerović 1, Gilman 2, Prekačin 1, Sastić 1. Još su igrale: Lena Dunđerović, Goluža, Kladarić, Vulama. Trener: Mladen Rajković.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog