Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Drmiću vraćen automobil!

  Saborskom zastupniku HDSSB-a Ivanu Drmiću vraćen je u BiH-a nedavno oduzeti automobil A6, pa je u subotu na osječkom Trgu dr. Ante Starčevića održao konferenciju za medije na kojoj je opovrgnuo sve sumnje da je auto ukraden ili ‘prošvercan’.
  “Kada su mi u Mrkonjić Gradu, u Republici Srpskoj, 6. studenoga oduzeli automobil uz sumnju da za automobilom postoji potraga, zarekao sam se da ću na središnjem osječkom Trgu dr. Ante Starčevića održati konferenciju za medije”, rekao je Drmić naglasivši pri tome da je auto legalno kupio prije četiri mjeseca te da je četvrti vlasnik spomenutog automobila koji je do tada tri puta bio uredno registriran preko MUP-a RH.
  Nakon osamnaest dana od dana oduzimanja automobil, za kojim je navodno bila raspisana ‘potraga’ iz NJemačke još 2008.godine, saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić primio je usmeni poziv da može preuzeti automobil jer je ‘ipak sve u redu’.
  “Osim zapisnika o povratu stvari i objašnjenja da je Interpol dao nalog da se automobil vrati vlasniku, jučer su mi bez ikakvih dodatnih objašnjenja vratili auto”, kazao je Drmić i ponovio kako je s istim automobilom nedavno bio u Briselu, ranije u Parizu, Minhenu, Rimu i nebrojeno puta prije spornog događaja u BiH.
  Na kraju je zamolio medije da na jednak način, kao što su ranije objavljivali kako saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić vozi ukraden automobil, objave i informaciju kako automobil u njegovom vlasništvu ipak nije ukraden.

  foto: vecernji.hr

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog