Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vukovarci održali sat košarke

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA MLAĐE KADETE

  METEOR ĐAKOVO –  STRMAC 68:53

  (11:13;17:19;24:10,16:11)

  Gosti iz Nove Gradiške u prvom su poluvremenu bolje igrali te su na odmor otišli s prednošću od 4 koša. Agresivnom obranim u nastavku susreta Đakovčani su preokrenuli utakmicu i zahvaljujući Hajdukoviću, Diviću i Marjanoviću došli do zaslužene pobjede.

  Meteor Đakovo: Hajduković 19, Divić 13, Mišura, Topalović, Peran 7, Vidović, Pivk, Tomić 2, Blažević, Bušić 9, Šutalo 4, Marjanović 14. Trener:Marko Muller.

  *****

  PRIJATELJSKA KOŠARKAŠKA UTAKMICA

  METEOR ĐAKOVO – VUKOVAR 76:103

  (21:20;12:28;16:27;27:28)

  Đakovački košarkaši ugostili su odlične Vukovarce koji su održali sat košarke. Tek u prvoj četvrtini Đakovčani su bili ravnopravan protivnik. A u drugih deset minuta igra “meteora” potpuno se raspala. Gosti su dominirali brzom i osmišljenom igrom tako da su pojedinim akcijama izmami pljesak malobrojne, ali objektivne đakovačke publike. U redovima domaćih treba pohvaliti Domagoja Šuška koji svojim igrama skreće pozornost na sebe. Svi ostali ispod svojih mogućnosti.

  Vukovarci  su se pobjedama protiv Vinkovaca, Belišća i Meteor Đakova prometni u prvog favorita prvenstva koje kreće 20. listopada.

  Meteor Đakovo  igrao je u sastavu: Šušak 13, Glavaš, Petrović, Herceg 7, Kruljac 6, Tadić 18, Alduk, Ćurić 17, Žeravica 7,  Grgić 6. Trener:Igor Kovačević.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog