Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U anketi roditelja učenika Nazorove škole većina je protiv prometa u Ulici kralja Tomislava!

  O Ulici kralja Tomislava i planiranom otvaranju za promet priopćenjem se oglasilo i Vijeće roditelja Osnovne škole Vladimira Nazora.
  “Oštro se protivimo najavljenom potpunom otvaranju prometa u Ulici kralja Tomislava u sklopu njene rekonstrukcije. Na takav stav obavezuju nas rezultati provedene ankete u svakoj obitelji učenika ove škole”, navodi se u priopćenju u kojem se ističe da se, uz 81-postotni odaziv na anketu, 88 posto roditelja izjasnilo protiv potpunog otvaranja prometa u toj ulici.
  “Budno ćemo pratiti daljnji razvoj događaja i sljedeće poteze gradskih vlasti, a pravo na prometnu sigurnost naše djece i dalje ćemo braniti na sve legitimne načine”, stoji u priopćenju koje potpisuju Ladislav Ladić, predsjednik Vijeća roditelja i članovi Pero Šola i Petar Barberić.
  Priopćenju su priloženi i rezultati ankete prema kojima je od 368 vraćenih anketnih listića bilo samo 12 posto onih na kojima su se roditelji izjasnilli za otvaranje te ulice za promet, dok 19 posto anketnih listića nije vraćeno. Ukupno je bilo upućeno 452 anketna listića.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog