Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Moraju platiti impulse koje nisu koristili!?

    Petnaestak mještana Keršovanijeve, Ličke i Poljske ulice u đakovačkom naselju Dračice unazad nešto više od godinu dana ogorčeni su na T-Com zbog spora oko visokih telefonskih računa. Zajedničko svima je pozivanje broja 064 625 626 sa sadržajem neprimjerenim za djecu, a računi se kreću od 700 do 3.500 kuna zbog čega su neki, poput Ružice Čolić, prekinuli svoj pretplatnički odnos sa T-Comom i spor vode već godinu dana. Sporan je račun iz svibnja prošle godine na kojem je registriran poziv na taj broj i to na dan kada uopće nije bilo poziva s njihovog kućnog broja, pojašnjava ogorčena Ružica. Kaže da su se žalili operateru, Hakomu, ali bez uspjeha, a slična iskustva, ali s računom iz veljače ove godine, ima i umirovljenica Jela Rotim čiji prosječni telefonski račun je sa sedamdesetak kuna skočio na više od šesto, a prije nekoliko dana stigao joj je čak i ovršni prijedlog na iznos od 826 kuna, koji bi trebala platiti mirovinom od 1.400 kuna. Ogorčena Jela nema namjeru platiti taj račun i najavljuje da će sama prekinuti telefonske žice na tavanu. Sličan potez najavljuju i Ćolići koji su i pismeno zatražili uklanjanje telefonske instalacije sa svoje kuće.
    Ogorčeni pretplatnici smatraju da netko namjerno zloupotrebljava telefonske linije, a da odgovorni ne poduzimaju ništa. Obraćali su se čak i policiji.
    Zatraženo očitovanje T-Com-a i Hakoma nismo uspjeli dobiti, a o toj će temi biti više riječi i u sutrašnjoj emisiji Izravno u 14,05

    1 komentar

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog