Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kroz program “volontiranja” zaposleno 55 mladih

  Kroz Mrsićevh program volontiranja u sljedećih će godinu dana posao u gradskim službama naći tridesetak nezaposlenih mladih akademski obrazovanih, najavio je na konferenciji za novinare gradonačelnik Zoran Vinković. U taj projekt uključile su se i sve ustnove i trgovačka društva, pa ćese kroz taj program ukupno zaposliti 55 mladih, pojasnio je gradonačelnik.
  Odbacio kritike dežurnih gradskih dušebrižnika da grad nema projekte nomirinarane za sredstva EU fondova. Naveo je primjer glavnog gradskog prečistača, na koji će biti spojena sva prigradska naselja, a čija vrijednost je, zajedno s rekonstrukcojom postojeće kanalizacijske mreže u gradu, 37 milijuna eura.
  Nesitinitim je nazavo i kritike da su prigradska naselja balast gradskoj vlasti, a ilustrirao je to i investicijama koje su u tijeku, poput kolektora Ivanovci-Kuševac, doma u Đurđancima, Budrovcima, dvorane u Piškorevcima, rasvjete u Selcima, Sunčane ulice u Širokom Polju…
  “Iako na raspolaganju imaju skromnih 35 do 38 miloijuna kuna, gradska vlast nastoji ravnomjero razvijati grad i prigradska naselja”, istkanuli su zamjenici gradonačelnika Ivan Išasegi i Ivica Mandić.
  Gradonačelnik je danas objavio i informaciju da je Grad Đakovo na 19. Interstasu, odnosno međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza u Solinu nominiran za “Zlatni cvijet Europe”. Uz Đakovo, za to priznanje nominirani su i Slavosnki Brod i Zagreb, rečeno je na konferenciji za novinare uz konstataciju da je to još jedan dokaz kavliatenog rada.
  “Želimo da grad Đakovo bude kontitnentalno odredište broj jedan u Hrvatskoj, ali i u ovom dijelu Europe”, zaključio je gradonačelnik Vinković.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog