Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovačkim borcima osam medalja

  MEĐUNARODNI KARATE TURNIR U BRAZILSKOM JIU-JITSU

   Proteklog vikenda u Karlovcu je održan turnir u brazilskom jiu-jitsu „4 Rivers“, koji je i ove godine bio međunarodnog karaktera, te uspio okupiti brojne natjecatelje iz Slovenije, Austrije, BiH, Srbije, Mađarske i Hrvatske. Boje đakovačkog jiu-jitsu kluba branilo je 6 boraca, koji su uspjeli osvojiti 8 medalja:

  Adriana Vuković – zlato u kategoriji do 64 kg (juniorke) i srebro u apsolutnoj kategoriji (seniorke),

  Iva Mihalj – srebro u kategoriji do 64 kg i zlato u apsolutnoj kategoriji (seniorke),

  Tomislav Bunoza – bronca u kategoriji do 64 kg i srebro u apsolutnoj kategoriji (juniori),

  Krunoslav Klarić – bronca u kategoriji do 76 kg (seniori),

  Denny Vuković – zlato u kategoriji do 94 kg (seniori).

  Inače, za Đakovčane je još nastupio i mladi Fabijan Šarčević, koji je u seniorskoj kategoriji do 84 kg osvojio vrlo dobro 4. mjesto.

  Đakovčani su prošli tjedan ugostili svoga glavnog instruktora i trostrukog svjetskog prvaka Brazilca Roberta Atallu, koji ih je u Đakovu 12 dana pripremao za nadolazeća natjecanja, te za dosadašnje rezultate u više pojaseve promaknuo Mariju Šolu i Gorana Nikšića u ljubičasti, te Davora Počijaka i Željka Vukovića u smeđi pojas.

  Do kraja godine Đakovčane očekuje nekoliko važnih natjecanja. Već u subotu odlaze u Osijek na 3. kolo BJJ lige, 19. ovog mjeseca Hrvoje Cicvarić, Denny Vuković i Davor Počijak putuju u London na Prvenstvo Europe, a 10. studenog u Đakovu je 5. po redu Otvoreno prvenstvo Hrvatske u brazilskom jiu-jitsu za djecu, kadete i juniore, koje će i ovog puta okupiti oko 150 natjecatelja iz Mađarske, BiH, Slovenije i Hrvatske.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog