Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Važni županjski bodovi

  PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

  2. KOLO

  ŽUPANJA – ĐAKOVO     23:25 (13:12)

  Županja – Dvorana Osnovne škole „Ivan Kozarac“. Gledatelja: 300. Suci: Baić (Novska) i Jeftić (Varaždin).

  ŽUPANJA: Ivkić, Kopić, Nađ 4, Peić, Dušanić 2, Janjić 3, Benaković 2, Milišić 7, Oršolić, Duvnjak 2, Galović, Filipović 2, Rajković, Vuković. Trener: Jerko Peić.

  ĐAKOVO: Juzbašić, Kovač 2, Kvesić, Josipović, Ivan Barberić, David Lubar 2, Tot 1, Petrović, Perlić, Škalić, Šunda 6, Punda 4, Tomislav Barberić 4, Goluža, Pongračić 6. Trener: Daniel Špehar.

  Već godina se zna da su susreti između Županjaca i Đakovčana neizvjesni do samoga kraja. Tako je bilo i u subotu u županjskoj dvorani. U prvih trideset minuta obje momčadi su se izmjenjivale u vodstvu,a odličnu napadačku igru pokazao je najiskusniji Ivan Šunda strijelac čak pet golova,a odlično mu je napadački asistirao Josip Punda s četiri zgoditka. U nastavku susreta prvo značajnije rezultatsko odvajanje dogodilo se u 40. Minuti kada Županjci bježe na 17:14. Međutim dobra igra u obrani i odličan Martin Juzbašić na vratima vraćaju rezultat u „egal“ da bi u 52. minuti serijom odličnoga Ivana Pongračića Đakovčani došli do osjetnije prednosti od 21:18. U 57. minuti rezultat je bio poravnat (23:23), i u samoj završnici događa se drama. Domaći igrači promašuju napad za vodstvo, a iz sedmerca Pongračić Đakovčane dovodi u vodstvo 24:23, Županjci ponovo promašuju napad, a utakmicu je  u 59. minuti svojim četvrtim golom i vodstvom 25:23 zaključio kapetan Tomislav Barberić.

  Da je utakmica završila neriješeno, prema prikazanoj igri, ne bi bilo nezasluženo, ali iskustvo i širina s klupe đakovačkim rukometašima donijela je vrlo vrijedna dva boda koja unose veliki optimizam pred subotnje gostovanje Biograda. Vjerujemo da će u subotu u Nastavno sportskoj dvorani biti ispričana još jedna lijepa đakovačka rukometna noć.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog