Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Umjesto tematske, redovna sjednica Gradskog vijeća!

  Prva sjednica Gradskog vijeća nakon ljetne stanke održat će se u ponedjeljak s početkom u 9 sati, a umjesto izvanredne tematske sjednice o raspolaganju državnim poljoprivrednim zemljištem, što su i tražili u svom zahtjevu oporbeni vijećnici, održat će se redovna sjednica s proširenim dnevnim redom.
  Prema nadopuni dnevnog reda, vijećnici će, osim o temu koju predlaže oporba, odlučivati i o izboru najpovoljnije ponude za zakup poljoprivrednog zemljišta za katastarske općine Budrovci, Đakovo, Piškorevci i Selci.
  Na dnevnom redu naći će se i prijedlog odluke o donošenju izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja grada, polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna za ovu godinu, izvješće o obavljenoj reviziji proračuna za prošlu godinu, a dnevni red upotpunjen je i prijedlogom plana zaštite i spašavanja, te prijedlogom rješenja o imenovanju parka u stambenom naselju Vila po Mirku Kladariću.
  Sutrašnje zasjedanje Gradskog vijeća, s obzirom da se vijećnici prvi put sastaju nakon ljetne stanke, moglo bi proći u zanimljivom ozračju, ističe predsjednik Tomislav Vuković koji, međutim, ne očekuje veće probleme.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog