Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zbog fotografije s tri prsta Bogdan razmišlja i o ostavci!

  “Interna zafrkancija s prijateljima, odnosno fotografija s tri prsta usred Beograda Tomislava Bogdana, predsjednika Savjeta mladih Grada Đakova mogla bi koštati i ostavke. “To je bio privatni odlazak i nema veze s funkcijama koje obavljam u bilo kojem tijelu ili organizacijama i ne treba se tumačiti kako je protumačeno. To je bila interna zafrkancija s prijateljima koja ima sasvim drugo značenje”, pojašnjava Bogdan.
  Iako je, kako kaže, riječ o internoj zafrkanciji tijekom privatnog posjeta Beogradu, Bogdan, nakon reakcija koje su uslijedile, razmišlja i o mogućim posljedicama svoga čina. “Razmišljao jesam o posljedicama, ali još nisam siguran kakve će one biti i hoće li ih biti”. Na izravan upit razmišlja li o ostavci kaže – “razmišljam, ali to ću još dobro razmisliti i savjetovat ću se sa članovima tijela, pa ćemo vidjeti…”. Najavljuje da će odluku donijeti za nekoliko dana.
  Kao predsjednik Savjeta mladih Grada Đakova Bogdan je, priznaje to, smetnuo s uma da je podložan oku javnosti i u trenucima za koje on smatra da su dio njegova privatnog života koji, kako kaže, nije bio spreman dijeliti s medijima.
  Reakcije koje je izazvala beogradska fotografija s tri prsta predsjednika Savjeta mladih Grada Đakova, koji je i dužnosnik SDP-ova Foruma mladih, Bogdan dijelom objašnjava i medijskom hajkom onih kojima je, kako kaže, stalo da se ta fotografija pojavi u javnosti.

  Žestoka reakcija na tri podignuta prsta predsjednika đakovačkog Savjeta mladih uslijedila je iz Županisjkog odbora Mladeži HDZ-a za čijeg je predsjednika Gorana Soldu to “omalovažavanje svih građana”.
  “Četničkim pozdravom Tomislav Bogdan svjesno je omalovažio, obezvrijedio i povrijedio sve sudionike i žrtve u Domovinskom ratu, njihove obitelji, ali i sve građane Republike Hrvatske”, navodi se u Soldinu prioćenju uz poziv na najstrože kažnjavanje “takvog provociranja i ismijavanja sudionika i branitelja u Domovinskom ratu koji su svoje živote položili za nezavisnu Hrvatsku.
  Od Socijaldemokratske partije Soldo traži oštru osudu i ograđivanje o takvog načina ponašanja, te jasno distanciranje od politike koju provodi ta stranka, a od koalicijske većine u gradu, odnosno SDP-a, HDSSB-a i HNS-a, traži pokretanje postupka Bogdanove smjene jer, kako zaključuje svoje priopćenje, “đakovačka i hrvatska mladost u najmanju ruku ne zaslužuju da ih takva osoba predstavlja, zastupa i rukovodi projektima za mlade”.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog