Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinkovićev odgovor premijeru i laburistima

  Jučerašnji premijerov obilazak sušom pogođenih područja Slavonije, izuzev Osječko-baranjske županije, HDSSB-ov saborski zastupnik Zoran Vinković nazavo je turističkim, a premijera je prozvao i zbog njegove izjave o “slučajnoj državi” podsjetivši na žrtve koje su pale za tu državu.
  “To doista graniči s bezobrazlukom, graniči s podsmijavanjem jer niti jedno obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, bez obzira hoće li biti isplaćeni poticaji u roku tri tjedna, neće time sanirati posljedice elementarne nepogode, niti će razgovori s osiguravajućim kućama, psoebno ako se proda i Croatia osiguranje, utjecati na to da će posljedice elementarne nepogode biti sanirane”, kazao je Vinković.
  “Svaka prava država bi u situaciji elementarne nepogode intervenirala financijskim sredstvima iz proračuna i sanirala štetu”, konstairao je Vinković odbacivši, kao gradonačelnik, i optužbe đakovačkih laburista o nepoštenoj gradskoj vlasti.
  “Neću dozvoliti vrijeđanje ni mene, ni Grada kao institucije, isto tako i svih vijećnika Gradskog vijeća jer niti jedan vijećnik, niti gradonačelnik, niti zamjenici gradonačelnika, nisu nikoga od građana doveli na prosjački štap”, istaknuo je gradonačelnik Vinković.
  “Zoran Vinković nije odgovoran niti za jednu propalu đakovačku tvrtku”, odgovorio je na prozivke đakovačkih laburista gradonačelnik podsjetivši da je i sam žrtva kriminalne pretvorbe.
  “Pozivam na razum i nerazbacivanje ovim teškim riječima jer Grad Đakovo nije niti predmet sažaljenja, niti podsmijeha jer o tome dovoljno govore brojni projekti i ono što je u ovih 12 godina napravljeno”, zaključio je gradonačelnik odbacivši i optužbe kako ih je nazvao, top komentatora na portalima određenih medija o njegovu bogatstvu, ističući kako je sve što je stekao – stekao na pošten način.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog