Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • U Nazorovoj školi ipak tri odjeljenja prvašića

    Umjesto s najavljena dva odjeljenja, Osnovna škola Vladimira Nazora novu će školsku godinu početi ipak s tri razreda prvašića. Naime, upisna je još jedna učenik, pa ih je sada 55, koliko je potrebno za tri odjeljena, potvrdio nam je ranvatelj Josip Rener.
    Osim po manjem broju učenika-prvašića, početak nove školske godine u znaku je i novog kurikuluma zdravstvenog odgoja koji, međutim, neće biti samostalni predmet, nego će biti integriran u nekoliko predmeta.
    Iako je do početka nastave ostalo tek nekoliko dana, o tom su kurikulumu u školama, kako ističe ravnatelj Nazorove škole Josip Rener, malo toga službeno čuli. Znaju, kaže, ono što su vidjeli u medijima.
    O pojedinostima zdravstvenog odgoja i kako ga početi primjenjivati od početka nove školske godine ne znaju više ni učitelji razredne nastave, ističe Silvija Portner, učitelj-savjetnik, voditeljica Županijskog vijeća učitelja razredne nastave Osječko-baranjske županije. Ne dvoji da će se učitelji snaći, ali upozorava da se pomalo ishitreno govori o novom kurikulumu, a da oni o tome još nemaju službenih informacija.
    Zbog sveopće krize početak nove školske godine u znaku je i smanjenja sredstava za materijalne troškove, pa će u većini škola biti samo za “hladni pogon”.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog