Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Teniske zvijezde u Đakovu!

  TENISKI KLUB „ĐAKOVO“ SVOJIM ČLANOVIMA I SUGRAĐANIMA PRIREDIO VRHUNSKU TENISKU POSLASTICU

  Teniske zvijezde u Đakovu!

  U okviru proslave 100. obljetnice pisanog traga o igranju tenisa u Đakovu članovi Teniskog kluba „Đakovo“ za soje članove i ljubitelje bijeloga sporta priredili su pravu tenisku poslasticu: ugostili su dvije vrhunske svjetske legende, osvajačice svjetskih teniskih turnira: Ivu Majoli, izbornicu hrvatske ženske teniske reprezentacije i osvajačicu Roland Garosa iz 1997. godine i francusku igračicu  Mery Pierce, pobjednicu triju i finalisticu čak šest grand slam turnira.

   

  Iva Majoli iskoristila je prigodu za obilazak slavonskih teniskih klubova boraveći u Vukovaru i Vinkovcima, te danas u Đakovu gdje su upoznala s mladih igračima i prilikama u kojima rade slavonski  klubovi. Iva je iskoristila i boravak bivše francuske igračice, sada trenerice jedna mlade šesnaestogodišnje igračice, koja je nastupit na juniorskom prvenstvu u Osijeku. U razgovoru s čelništvom kluba Iva Majoli se upoznala sa stanjem u đakovačkom tenisu te ostala ugodno iznenađena brojem djece koja ih je dočekala.

  U jednosatnom druženju Iva Majoli odradila je teniski trening i uvjerila se da je đakovački teniski klub najljepši slavonski klub.

  U ime domaćina teniske zvijezde pozdravio je predsjednik kluba Petar Ćurić, a u ime Grada gošće je pozdravio i zahvalio se na boravku dogradonačelnik Ivan Išasegi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog