Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Koncert Đorđa Balaševića i Panonske mornarice u Našicama ipak se neće održati

  Koncert Đorđa Balaševića i Panonske mornarice u Našicama, a najavljen za subotu 25. kolovoza ipak se neće održati, a zbog tehničkih razloga.
  Na žalost, moramo vam javiti informaciju da je koncert, koji se trebao održati u Perivoju Pejačević, otkazan zbog nemogućnosti tehničke realizacije istoga. Naime, tehničke ekipe su već dva dana na terenu, postavljeni su svi tehnički segmenti realizacije, no zbog izuzetno nepovoljnih klimatskih uvjeta, ne može se publici jamčiti kvalitetna izvedba programa. Kako se radi o otvorenom prostoru ( livadi ), koja je tijekom cijelog dana izložena suncu i vrlo visokim temperaturama, tehnička realizacija je otežana, a alternativno rješenje jednostavno nije moguće.
  Organizator se ovim putem ispričava publici, no viša sila je ovog puta presudila. Svi vlasnici ulaznica moći će dobiti povrat novca, uz povrat ulaznice, na prodajnim mjestima gdje su ih i nabavili ( u sustavu Eventima online, na prodajnim mjestima Eventima ili drugim prodajnim mjestima, ovisno gdje su ulaznice kupljene ), počevši od 1. rujna

  Organizator se zahvaljuje na povjerenju i na razumijevanju.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog