Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prijelazni pehar Višnjevčanima!

  NA STADIONU CROATIJE ODIGRAN MEMORIJALNI NOGOMENTI TURNIR „JOZIPOVIĆ – KUNŠTIĆ“

  Prijelazni pehar Višnjevčanima!

  Nakon dvodnevnih nadmetanja, prijelazni pehar Memorijalnog nogometnog turnira „Jozipović – Kunštić“ kojega Nogometni klub „Đakovo Croatia“ organizira u spomen na svoje rano preminule članove, otišao je u Višnjevac.

  Prvoga dana – dva iznenađenja

  Turnir su otvorili nogometaši trećeligaša Belišća i Zrinskoga iz Jurjevca, novopečenoga člana Međužupanijske nogometne lige Vinkovci-Osijek. Jurjevčani su nagovijestili da će i u novom prvenstvu imati odličnu momčad jer su slavili protiv Belišćana rezultatom 2:1.

  U drugom susretu mlada momčad iz Višnjevca održala je sat nogometa domaćinu na čijim se igračima., doduše, osjetio umor uslijed stalnoga igranja (Đakovčani u četiri tjedna odigrali 12 utakmica). Višnjevčani su potpuno zasluženo slavili s 2:0 i tako se plasirali u nedjeljno finale.

  Višnjevcu pehar nakon penala, Đakovčani posljednji

  U borbi za treće mjesto gosti iz Belišća pokazali su više svježine i zasluženo su upisali pobjedu 2.1. Jedini strijelac za Đakovo Croatiju bio je Lulić.

  Finalna utakmica ponudila je tvrdu utakmicu u kojoj je objema momčadima stalo do osvajanja prvoga mjesta. Nakon 90 minuta mreže su mirovale, a više sreće, nakon izvođenja jedanaesteraca, imali su Višnjevčani koji su rezultatom 5:4 zasluženo ponijeli pobjednički pehar u osječko predgrađe.

  Pobjednicima nagrade

  Prosudbeno povjerenstvona kraju turnira proglasilo je najbolje pojedince. Za najboljeg igrača izabran je Luka Skender, (Višnejvac), najbolji strijelac s dva pogotka je Ivan Jakovvljević, također iz pobjedničke momčadi, a najbolji golman je Domagoj Malovan, vratar Zrinskoga iz Jurjevca.

   

   

   

  Nagrade najboljim pojedincima turnira uručili su roditelji obitelji Jozipović i Kunštić, aprijelazni pehar pobjedničkoj momčadi uručio je predsjednik organizacijskoga odbora gradonačelnik Zoran Vinković. Obitelji Jozipović i Kunštić zajvalili su se svim igračima i vodstvima klubova, te organizatorima na uloženom trudu u organizaciji memorijala.

   * * * * * *

  DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

  Jučer je utakmicama 1. kola počelo prvenstvo Druge županijske nogometne lige. Postignuti su slijedeći rezultati:

   Sloga (Koritna) – Mladost (Ivanovci)                            4:0

   Šokadija (Strizivojna) – Rekord (Kondrić)                  0:3

   Omladianc (Đ. Selci) – Omladinac (Josipiovac)         2:5

   Radnički (Viškovci) – Slavonac (Preslatinci)             3:0

   HOŠK (Gašinci) – Hajduk (Š. Polje)                                 0:2

   Slavonija (Punitovci) – Slavonija (Budrovci)           0:1

   Dinamo (Trnava) – Velebit (Potnjani)                         2:3

   Ratar (Piškorevci) – Polet (Semeljci)                          0:2

   

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog