Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Druga pobjeda đakovačkih vaterpolista!

  TREĆA HRVATSKA VATERPOLO LIGA – SLAVONSKA REGIJA

  Druga pobjeda đakovačkih vaterpolista!

  4. KOLO

  ĐAKOVO – MARSONIA 14:5

  (5:0;3:2;4:2;2:1)

  Đakovački vaterpolisti upisali su svoju drugu prvenstvenu pobjedu. U Osijeku su bili uvjerljivi protiv brodske Marsonije. Već u prvoj četvrtini koju su Đakovčani riješili rezultatom 5:0 bilo je jasno da će bodovi u Đakovo. U nastavku susreta, đakovački vaterpolisti dobili su i preostale tri četvrtine čime su potvrdili visoku i uvjerljivu pobjedu.

  Vaterpolo klub „Đakovo“ igrao je u sastavu: Ilakovac, Željeznik 1, Abramović 1, Duvnjak, Tomić, Neven Markulić 3, Grgić 2, Išasegi 1, Ivan Barišić 2, Šimić 3, Gurdon 1, Čosić, Stjepan Barišić, Bruno Markulić. Trener: Domagoj Perlić.

  5. KOLO

  VINKOVCI – ĐAKOVO    12:7

  (2:2, 4:0, 5:2, 1:3)

  Đakovčani su protiv favoriziranih Vinkovčana odlično odigrali prvu četvrtinu, te na prvi odmor otišli s rezultatom 2:2. Međutim, nedostatak snage i koncentracije bio je ključ  visokog poraza u drugoj i trećoj četvrtini. Vinkovčani su ta dva segmenta igre dobili s 9:2 čime je utakmica bila riješena. Đakovčani su uspjeli u posljednjoj četvrtini postići tri gola, ali više od poraza nije bilo moguće.

  Za Đakovo su nastupili: Perlić, Željeznik , Abramović , Duvnjak, Tomić 2, Neven Markulić 1, Grgić 1, Išasegi , Ivan Barišić 3, Šimić , Gurdon , Čosić, Stjepan Barišić, Bruno Markulić. Trener: Domagoj Perlić

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog