Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Uhljebljenje supruge Josipa Matkova zaustavilo promjene u Skupštini Vodovoda”, tvrdi Raspudić

  Subotnja sjednica Gradskog vijeća i odustajanje SDP-a i HNS-a od najavljenih promjena u skupštinama gradskih trgovačkih društava izazvala je, kao što se i očekivalo, reakciju HDZ-a čiji predsjednik Ante Raspucić je na konferenciji za novinare pojasnio da je djelu tiha koalicija SDP,HNS-a i HDSSB-a.
  “Uhljebljenje supruge Josipa Matkova zaustavilo je promjene u Skupštini Đakovačkog vodovoda”, konstatirao je Raspudić podsjetivši i na zapošljavanje predsjednika Gradskog vijeća Tomislava Vukovića, također bez natječaja, u Univerzalu.
  Podsjetivši na, kako je rekao, “SDP-ovo preuzimanje odgovornosti za gradske tvrtke” kazao je da HDZ nije zbog “uhljebljenja podobnih podržao izmjene Statuta Grada, te traži od Vijeća da poštuje zakonske odredbe. Posebno je upozorio na stanje u Đakovačkom vodovodu koji zbog pravomoćnie presude mora isplatiti oko 500 tisuća kuna nezakonito otpuštenoj djelatnici. Takvih postupaka koji su rezultat, kako je rekao Raspudić, nezakonitih otpuštanja, ima još zbog čega je prozvao direktora Vladu Korena. Proziva gradonačelnika i zbog neraspisivanja javnog natječaja za direktora Vodovoda pogodujući tako aktualnom direktoru koji se u tom slučaju, zbog, kako pojašnjava Raspudić, sudskih postupaka, on ne bi mogao javiti.
  “Grad Đakovo već 11 godina propada, a svemu je kriva aktualana vlast, odnosno činjenica da je gradonačelnik Vinković vladao gradom najprije sa SDP-om, a sada vlada s HDSSB-om”, konstatira Raspudić navodeći da će HDZ na izborima preuzeti vlast kako Đakovo više ne bi bio “Grad slučaj i grad bez perspektive za mlade”.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog